Concert Urker Mans Formatie in Hoogkerk

Groningen

[caption id="attachment_72997" align="alignright" width="149"] Martin Mans. Foto: TimPhoto[/caption]

HOOGKERK - De Urker Mans Formatie geeft zaterdag 2 september een concert in de Gereformeerde Kerk vrijgemaakt in Hoogkerk. De door dirigent Martin Mans geleide formatie presenteert hierin het werk van haar nieuwste album 'Morgen'. Dit album is gevuld met arrangementen van populaire klassiekers als ‘Edelweiss', 'Leningrad' en 'Comrades in Arms’. Daarnaast maken spirituals en geestelijke liederen als ‘Kom tot de Vader' en 'Soon and very soon’ deel uit van het programma. Klassieke werken komen eveneens aan bod.

Urker kleding

De dertien zangers van de Urker Mans Formatie zingen in traditionele Urker kleding. Aan het orgel en de vleugel zit Mark Brandwijk. Twee van de zangers, die ook solo zingen, bespelen een een instrument; een taragot en een altviool.
Aanvang : 19.30 uur. Entree: 17,50 euro. Bij reservering op www.martinmans.nl of 06 – 25 39 19 03: 16 euro. ANBO-/ KBO-/PCOB-leden: € 13.

Auteur

Marc Jansen