Badmintonnen in het donker in Sporthal Vinkhuizen

GRONINGEN

De stad-Groninger badmintonvereniging BC GO! heeft voor zaterdag 9 september het eerste BC GloW-toernooi georganiseerd. Plaats van handeling is Sporthal Vinkhuizen.

De wedstrijden worden in het donker gespeeld (de zaalverlichting is uit), met glow-in-the-dark belijning en LED-shuttles. Het toernooi heeft een open karakter; iedereen kan meedoen. Wel wordt onderscheid gemaakt tussen jeugdspelers (tot en met 17 jaar) en senioren. De jeugd komt in de middaguren in actie, de senioren 's avonds. Meer informatie/ aanmelding (tot 28 augustus): www.bcgo.nl.

Kennismakingscursussen

Vanaf medio september geeft BC GO! ook kennismakingscursussen. Elke cursus bestaat uit vijf trainingen. Volwassenen kunnen informatie inwinnen via info@bcgo.nl, ouders van belangstellende kinderen kunnen het best mailen naar jeugd@bcgo.nl.

Auteur

Marc Jansen