Pathé en Ziggo brengen Game of Thrones gratis naar het witte doek

GRONINGEN

Pathé vertoont maandag 28 augustus om 19.00 uur in zeven bioscopen, waaronder Pathé Groningen, gratis de seizoensfinale van de serie 'Game of Thrones'. Dit in samenwerking met Ziggo.

Game of Thrones kijk je het best op een groot scherm, samen met fans en vrienden. Dat meent Noah Zeeuw van FilmFabriek. Hij daagde Ziggo op Facebook uit in Ziggo Dome het ‘wereldrecord Game of Thrones kijken’ te vestigen. Die locatie was zo last minute niet te regelen, maar Ziggo vond het wel een gaaf initiatief. Daarom benaderden ze Pathé, dat direct enthousiast was en nu met Ziggo voor zorgt dat 'Game of Throne'-fans de zevende aflevering van het zevende seizoen gratis kunnen bekijken. FilmFabriek zelf is gastheer in Pathé Arena. De seizoensfinale duurt 81 minuten.

Game of Thrones

'Game of Thrones' – in Nederland exclusief te zien bij Ziggo – is de best bekeken serie ooit van HBO. Bij de start van het zevende seizoen trok Daenerys Targaryen met haar draken naar Westeros, terwijl de meedogenloze koningin Cersei Lannister alle tegenstrevers de oorlog verklaarde. 'The great war has come', concludeerde Jon Snow. Maar terwijl de diverse partijen zich druk maken om de Iron Throne, maken de White Walkers zich aan de andere kant van The Wall op om iedereen uit te roeien en het hele continent onder te dompelen in een eeuwige winter.
Tickets zijn nu te verkrijgen via www.pathe.nl/gameofthrones.

Auteur

Marc Jansen