Deel je uitgaansfoto en maak kans op jaar lang gratis bioscoopbezoek

GRONINGEN

UIT Groningen lanceert zondag 27 augustus op Noorderzon - bij de Horatiotent - een nieuwe campagne. Hierin staat de uitgaansbeleving van Groningers centraal.

UIT Groningen roept Groningers op om hun UIT-moment te delen onder de hashtag #uitgroningen via social media. Deelnemers maken elke maand om hun uitgaansfoto op de UIT-poster te krijgen. Deze poster met de uitgaansagenda wordt maandelijks door de binnenstad verspreid.

Gratis toegang tot Pathé Groningen

Bij de lancering van de nieuwe campagne wordt uit alle inzendingen met #uitgroningen een winnende foto gekozen. De maker van deze foto wint naast plaatsing van de foto op de eerste poster een jaar lang gratis toegang tot Pathé Groningen. Meer informatie: www.uit.groningen.nl/win.

Auteur

Marc Jansen