FitFeest: sporten voor een MS-vrije wereld

GRONINGEN

In The Big Building in Groningen vindt vrijdag 8 september de eerste editie van het FitFeest plaats. Dit is een sportevenement, georganiseerd om in beweging te komen tegen de hersenziekte Multiple Sclerose (MS).

Het FitFeest, een sports at night event in neon 80’s-stijl, is ontstaan uit een samenwerking tussen Grunn MoveS - lokale partner van de landelijke organisatie MoveS - en marketingbureau Clue Creative uit Groningen. Het evenement wordt samen met diverse lokale bedrijven mogelijk gemaakt; op geheel vrijwillige basis. Zo verzorgt Curves Groningen Centrum de activiteiten en is FC Groningen een samenwerkingspartner voor de merchandise.

Stichting MoveS

Van de verkochte tickets komt honderd procent ten goede aan stichting MoveS. In ruil voor een ticket zijn aanwezigen verzekerd van een gevarieerd avondprogramma, gevuld met sportactiviteiten. Van cardio- tot High Intensity-training en een running-workout waarbij elke ronde extra donaties oplevert. Door middel van ticketverkoop, sponsoring en overige initiatieven die ontstaan voorafgaand en tijdens FitFeest wordt er zoveel mogelijk geld ingezameld om een MS-vrije wereld mogelijk te maken.
FitFeest vindt van 19.00 tot 23.00 uur plaats. Meer informatie: www.fitfeest.nl. Zie voor achtergronden van het onderzoek naar en de strijd tegen MS: www.moves.ms.

Auteur

admin