Belgische jazzformatie STUFF. naar Grand Theatre

GRONINGEN

De Belgische jazzformatie STUFF. geeft zondag 3 december een concert in het Grand Theatre in Groningen.

De vijfkoppige formatie STUFF. staat garant voor een genre-ontstijgende groove, die is beïnvloed door hiphop, elektronica en jazz. Naast een set ongebruikelijke instrumenten als een wind synth gebruiken de Belgen ook de bekende drums, elektronische bas, synthesizers en draaitafels. Het eerste, alom geprezen, album zag het daglicht in maart 2015 en werd gevolgd door een Europese club- en festival tour. Met meer dan 150 shows op onder meer jazz, alternatieve en elektronische muziekfestivals. Begin 2017 kwam het tweede album ‘Old dreams new planets' uit.
Aanvang: 20.00 uur. Entree: 12,50 euro.
https://youtu.be/cDcyJOIn-0w

Auteur

admin