Première ‘Het Wild’ in Groningse Nieuwe #72

GRONINGEN

In het Groninger Forum aan het Hereplein staat zondag 3 september de 72ste aflevering geprogrammeerd van Groningse Nieuwe. Hierin gaat de korte (15 minuten) film ‘Het Wild’ van de Rodener filmmaker Julian Verkerk in première.

Koen ter Braak en Julian Verkerk spelen twee jongens die in een oude Volvo door het Groningse achterland, waar langzaam de avond valt, reizen. De wisselende locaties vormen het decor voor een prille liefde tussen de twee die voorzichtig ten val komt. Regisseur Julian Verkerk maakte de door jaren 1960 en 1970 geïnspireerde dramafilm tijdens zijn eerste jaar aan Academie Minerva.

Groningse Nieuwe

Groningse Nieuwe, het door Groninger Forum en Groninger Videolandschap georganiseerde platform voor onafhankelijke films uit Groningen en omgeving, begint om 17.00 uur. Entree: 2,50 euro. Kaartverkoop: www.groningerforum.nl of aan de kassa (050-3120433).
Trailer van 'Het Wild'

Auteur

admin