Open dag Voedselbank Stad Groningen

GRONINGEN

Voedselbank Stad Groningen houdt vrijdag 8 september open huis. De deuren van het nieuwe pand aan de Ulgersmaweg 57 in Groningen zijn die dag van 10.00 tot 13.30 uur geopend voor publiek.

Het huidige pand van de Voedselbank moest na ruim acht jaar plaatsmaken voor nieuwbouw. De voedselbank vond een nieuw pand gevonden aan de Ulgersmaweg, waar cliënten hun voedselpakket kunnen ophalen. Volgend jaar gaat het bovendien dienst doen als distributiecentrum voor alle voedselbanken in de provincie Groningen. Tijdens de open dag krijgen bezoekers informatie over bijvoorbeeld het aantal vrijwilligers en wie er voor een voedselpakket in aanmerking komen. Uiteraard krijgen ze ook een voedselpakket te zien. Vrijwilligers van de voedselbank geven rondleidingen en beantwoorden vragen. Daarnaast draait doorlopend de film ‘Een dag bij Voedselbank Groningen’.

Auteur

admin