Demonstratiedag bij Hoorstudio Renses

GRONINGEN

Hoorstudio Renses in Groningen heeft in samenwerking met hoortoestelfabrikant Widex een demonstratiedag georganiseerd. Vrijdag 8 september is het zover.

Widex demonstreert vrijdag 8 september bij Hoorstudio Renses zijn nieuwste toestel Beyond. “Met dit nieuwe made-for-iPhone-hoortoestel klinkt verbonden zijn en horen beter dan ooit”, stellen Tom en Anita Renses van Hoorstudio Renses. Er staan drie demonstraties gepland; om 10.30 uur, om 13.30 uur en om 15.30 uur. Voor iedere demonstratie is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Aanmelden via www.hoorstudiorenses.nl of 050-525 75 93 wordt daarom aanbevolen.

Zelfstandige vakaudicien

De aan de Vechtstraat 67 gevestigde Hoorstudio Renses is de enige zelfstandige vakaudicien in de stad Groningen. “Dat wil zeggen dat we niet aangesloten zijn bij een keten van audicienbedrijven, maar vanuit eigen expertise bepalen hoe onze dienstverlening eruitziet.” “Omdat horen en verstaan zo ontzettend essentieel zijn, vinden we dat daar verstandig mee omgesprongen moet worden. Dat bij gehoorverlies nooit bezuinigd mag worden op kwaliteit. En dat een hooroplossing pas goed is als het de béste hooroplossing is. Passend bij de wensen en mogelijkheden van de klant. Dit doen we al tien jaar en hopen we nog vele jaren voort te kunnen zetten.” “Het is onze passie om mensen met een gehoorprobleem zo natuurlijk mogelijk te laten horen. Op deze manier hopen we bij te dragen aan de kwaliteit van leven van zowel de jongere als de oudere generatie. Hier ligt voor ons de ultieme uitdaging. Maar ook het beschermen van het gehoor om te voorkomen dat er gehoorverlies ontstaat behoort tot onze diensten.”

Auteur

admin