Extra show Spinvis in Vera

GRONINGEN

Spinvis geeft dinsdag 19 december een extra show in Vera in Groningen. Dit vanwege de overweldigende belangstelling voor Spinvis’ show woensdag 20 december.

Spinvis, het alias van Erik de Jong, viert dit jaar zijn derde lustrum als artiest. Dit jubeljaar werd in april luister bijgezet met het vierde album ‘Trein Vuur Dageraad’. Spinvis wordt live begeleid door een vijfkoppige band met Saartje Van Camp (cello, toetsen, zang), Marcel van As (drums, samples, bas, zang), Lucas Oldeman (toetsen, gitaar, piano, zang), Diede Oosterveen (piano, bas, gitaar, zang) en Merel Junge (viool, eufonium en trombone).
De show op 19 december begint om 20.30 uur. Kaarten (à 17,50 euro) zijn verkrijgbaar op de website van Vera, en bij Elpee, Plato en Jongens van Hemmes.
https://youtu.be/swKjO4DatGI

Auteur

admin