Jacqueline Govaert met nieuw album naar Vera

GRONINGEN

Jacqueline Govaert geeft vrijdag 23 februari een concert in Vera in Groningen. Ze presenteert hierin het werk van haar 20 oktober bij Universal Music te verschijnen nieuwe album ‘Lighthearted Years’.

Op ‘Lighthearted Years’staat niet alleen de liefde centraal, de zangeres zingt ook over het contrast tussen haar onbezonnen tienerjaren met Krezip en haar huidige bestaan. ‘Lighthearted Years’ is geschreven en opgenomen met behulp van producer Mitchell Froom, bekend van zijn werk met Sheryl Crow, Crowded House, Suzanne Vega, Paul McCartney en Elvis Costello. Het album is in drie weken tijd opgenomen in Los Angeles met muzikanten als Matt Chamberlain (onder andere Pearl Jam), Bob Glaub (Bob Dylan, John Lennon, Bruce Springsteen) en Davey Faragher (Elvis Costello, Willy DeVille, Sheryl Crow). Aanvang: 20.30 uur. Kaarten (à 17,50 eur) zijn verkrijgbaar via de website van Vera en bij Elpee, Plato en Jongens van Hemmes. https://youtu.be/k8zi4zMrL6s

Auteur

admin