Nederlandse internetsensatie Suzan & Freek naar De Oosterpoort

GRONINGEN

De Nederlandse internetsensatie Suzan & Freek geeft zaterdag 25 november een concert in De Oosterpoort in Groningen.

Het Achterhoekse koppel Suzan Stortelder en Freek Rikkerink plaatst wekelijks een nieuwe cover op Facebook. Hun rubriek De Minuut wordt inmiddels door meer dan 50.000 mensen gevolgd. Sinds het tweetal ook covers op YouTube plaatst, gaat het online helemaal als een speer. In 2015 werd de cover ‘Cheerleader’ door alle landelijke radiostations opgepikt, nadat de Jamaicaanse zanger OMI de cover had gedeeld met de tekst: ‘One of my favorite Cheerleader covers I've heard. The voice of an angel’.

The Chainsmokers

In oktober 2016 ging het duo wereldwijd viraal nadat zijn cover ‘Don’t Let Me Down’ van The Chainsmokers werd gedeeld door de band. De clip werd binnen twaalf uur een half miljoen keer bekeken en is inmiddels ruim 80.000 keer geliked.
Lees verder na het filmpje.
https://youtu.be/fMxftOcSuws

Online én live

Behalve online timmert het duo ook live hard aan de weg: na een vaste coverrubriek op Radio 538 en optredens op onder andere het Sziget Festival in Boedapest staat het nu met een eigen liveshow in De Oosterpoort.
Aanvang: 20.00 uur. Entree: € 12,50.

Auteur

admin