Tweeduizend inschrijvingen voor Airport Night Run

EELDE

Over en rondom het terrein van luchthaven Groningen Airport Eelde wordt zaterdag 16 september de eerste Mobility Service Airport Night Run gehouden. Op dit moment hebben zich al tweeduizend mensen inschreven voor dit nachtelijke hardloopevenement.

Het tien kilometer lange parcours van de Mobility Service Airport Night Run voert over de landingsbaan van Groningen Airport Eelde en door de naastgelegen bossen. Deelnemers, die op de dag zelf nog kunnen kiezen voor een kortere afstand (7,5 of 5 kilometer), ontvangen bij inschrijving een headlight. Na afloop wordt een afterparty gehouden. Daarnaast worden speciale arrangementen voor bedrijven aangeboden.

Goed doel

Aan de Airport Night Run is ook een goed doel gekoppeld: Amref Flying Doctors (www.amref.nl). Dit is een gezondheidsorganisatie die in Afrika werkt aan een betere gezondheid voor kwetsbare mensen. Deelnemers kunnen bij hun inschrijving een donatie doen. Inschrijven kan nog steeds via www.airportnightrun.nl. Er kunnen maximaal 2500 mensen meedoen.

Auteur

admin