Club Bavarois #3 in Grand Theatre

GRONINGEN

De foyer van het Grand Theatre vormt zaterdag 9 september het decor voor de derde aflevering van de live radioshow ‘Club Bavarois’. Deze radioshow is zo lokaal dat hij alleen te beluisteren is voor wie naar het Grand Theatre komt.

De show focust zich op lokaal cultureel talent én lokale gasten met frisse ideeën om de wereld te verbeteren, te beginnen in Groningen. Club Bavarois is een live radioshow voor mensen die graag naar de radio kijken.

Hoofdgast Lieke Rademaker

Hoofdgast is Lieke Rademaker van EM2. Ze vertelt over deze nieuwste concertzaal van Groningen, die momenteel gebouwd wordt op het terrein van de oude Suikerfabriek. Verder staat een optreden geprogrammeerd van Kleintje Drive-By Wedding, met Ronald Derkzen op contrabas en zang en Henja Dijksterhuis op gitaar en zang. De nummers gaan over echte liefde, bedrog, alcohol en nog wat zwaktes van de mens. Thomas Scholing is de deejay van dienst. Hij selecteert de muziek tijdens de uitzending en maakt de benen los ná de show.

Vaste rubrieken

Verder passeert een aantal vaste rubrieken de revue:
  • column van Jaap-Henk Hoepman (Financieel Dagblad) over de relatie tussen mens en techniek;
  • vooruitblik op de culturele agenda van Groningen door Peter R. van der Heide;
  • radiocartoon van Ricky van Duuren;
  • ‘Plato-plaat of Elpee-elpee’ met medewerking van de platenzaken Plato en Elpee;
  • ‘Wat we nu weer weten’, een wetenschappelijke rubriek van Lemke Kraan.
Aanvang: 21.30 uur. Entree: 3 euro.

Auteur

admin