Groninger première ‘La Región Salvaje’ in RKZbios

GRONINGEN

In de RKZbios in Groningen wordt zaterdag 9 en maandag 11 september de Mexicaanse film ‘La Región Salvaje’ vertoond. Deze film van Amat Excalante was nooit eerder in Groningen te zien. "Brilliant, frightening, hyper-real erotic mystery" - The Film Stage

De film gaat over Ale, een pittige, maar onzekere, vrouw met twee kinderen. Haar huwelijk met de arrogante, en homoseksuele, Angel is futloos en zonder passie. Via haar broer Fabian, die verpleger is in een ziekenhuis, ontmoet Ale de mysterieuze Veronica. Deze enigmatische jonge vrouw leidt hen naar een vreemde aanwezigheid in het bos. In deze ongetemde regio huist een ondefinieerbaar, onaards wezen dat diepe verlangens naar boven brengt en bevredigt. Het blijkt zowel een bron van genot als zelfvernietiging en zet de levens van alle betrokkenen op zijn kop.
De Nederlands ondertitelde film begint (beide keren) om 20.30 uur.

Auteur

admin