Longpunt Groningen over het belang van een goede conditie

GRONINGEN

Het Longfonds houdt woensdag 13 september een Longpunt Groningen in de Immanuelkerk in Groningen. Onderwerp is: ‘Hoe blijf ik in beweging bij een longziekte?’.

Fysiotherapeut Stèphanie van de Kamp–Werkman van Paramedisch Centrum Hilberdink vertelt over het belang van (behoud van) een goede conditie voor longpatiënten. Daarbij gaat ze ook in op de vraag waar longpatiënten hiervoor terecht kunnen.

Longpunt Groningen

Longpunt Groningen is een maandelijkse ontmoeting voor mensen met een long-, hart- & vaataandoening. Patiënten en hun partners krijgen actuele informatie en praktische tips. Aanvang: 14.00 uur. Entree: gratis. Bezoekers wordt verzocht geen parfum of andere geurtjes te gebruiken; dit omdat veel longpatiënten daar last van hebben.
Meer informatie: www.groningen.longfonds.nl.

Auteur

admin