Benefiet voor Zarifi’s levert 850 euro op

GRONINGEN

Het benefietconcert voor de naar Afghanistan uitgezette familie Zarifi en Vluchtelingen in de Knel heeft 850 euro opgebracht.

Het door Obed Brinkman georganiseerde benefietconcert vond zondagavond plaats in De Silo in zijn woonplaats Groningen. De volgende acts verleenden belangeloos medewerking aan het benefietconcert: Dra Diarra, Reverse Cowgirls, Liesbeth en Mike, Roos Galjaard & Sebastiaan Wiering, Rudy Lentze, Ingrid Oomen, Henk Zeven, Tammy Blue, VENcE, Shitfaced Mermaids en The Roosterz. Bezoekers betaalden minimaal 5 euro entree en konden cd’s en kaarten kopen. Dit leverde in totaal 850 euro op. De helft hiervan gaat naar het uitgezette gezin Zarifi, de andere helft naar non-profit organisatie Vluchtelingen in de Knel.

Auteur

admin