Kunstspot Talkshow tijdens de Groninger Museumnacht

GRONINGEN

In de Groninger Museumnacht– zaterdag 9 september – is de tweede editie van de Kunstspot Talkshow. Camerajournalist en programmamaker Colin Mooijman presenteert de talkshow. Peter Dicke, oud-redacteur bij Kunstspot, fungeert als sidekick.

Mooijman en Dicke ontvangen gasten uit de beeldende kunst en praten met hen over hun werk en meer. Wat is de passie van de kunstenaar? Wat is het verhaal achter zijn werk? Aan tafel designer Maarten Baas, filmmaker Gabriel Lester, beeldend kunstenaar Kristie Neider, en acteur en ontwerper Albert Secuur. Er staat twee talkshows van een half uur geprogrammeerd. Plaats van handeling is het Mendini-restaurant in het Groninger Museum. De eerste show begint om 20.30 uur, de tweede om 22.00 uur. Toegang op vertoon van een ticket voor de Groninger Museumnacht.

Auteur

admin