Met prijzen overladen ‘Who is Alice’ eenmalig in Groninger Forum

GRONINGEN

De met prijzen overladen speelfilm ’Who is Alice’ van de Groninger filmmaker Ismael Lotz is zondag 10 september eenmalig te zien in het Groninger Forum (locatie Hereplein). Lotz is zelf bij de vertoning aanwezig. Vooraf staat een korte inleiding geprogrammeerd, na afloop een Q&A.

De internationaal geprezen komische dramafilm ’Who is Alice’ neemt het publiek op grappige, niet-alledaagse wijze mee in de zoektocht naar het mijden van pijn en vinden van geluk.

Wankelende carrière

Alice is een 34-jarige actrice die wanhopig vasthoudt aan haar wankelende carrière. Ze is bereid om alles op te offeren om de top te bereiken. Ze ontmoet Dick, een autoverkoper die ervan droomt om een spirituele leraar te worden. Maar vindt Alice geluk, haar waarheid en rust? Leert ze zichzelf kennen, en weet ze uiteindelijk wie ze is? In totaal sleepte ‘Who is Alice’ al 24 awards in de wacht, waaronder de Los Angeles Film Award voor ‘best picture’.
Aanvang: 16.30 uur. Kaarten en meer informatie: www.groningerforum.nl.
https://www.youtube.com/watch?v=d56ePwX_Chg

Auteur

admin