‘BKZ’s got talent!’ in UMCG

GRONINGEN

De blauwe zaal van het UMCG vormt zaterdag 9 september het decor voor de talentenjacht ‘BKZ’s got talent!’.

33 kinderen met chronische ziekten presenteren die dag hun talenten op het gebied van onder meer dans, muziek en turnen. Behalve een juryprijs is er ook een publieksprijs voor de beste drie acts van de dag. De presentatie is in handen van Klokhuis-presentatrice Nienke de la Rive Box.

125 jaar kindergeneeskunde

De kindergeneeskunde in Groningen bestaat dit jaar 125 jaar. Om dit te vieren organiseren het Beatrix Kinderziekenhuis en de stichting Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis het hele jaar verschillende activiteiten ter ere van dit jubileum. ‘BKZ ‘s got talent’ is speciaal georganiseerd om de patiëntjes met chronische ziekten in het zonnetje te zetten. ‘BKZ’s got talent’ begint om 12.30 uur. De prijsuitreiking is rond 16.30 uur.

Auteur

admin