Foodtruckfestival Rrrollend Groningen op Ossenmarkt

GRONINGEN

Rrrollend Groningen vult van vrijdag 15 tot en met zondag 17 september de Ossenmarkt met tientallen foodtrucks, een specialbar, een cocktailbar en nog veel meer.

Het terrein van Rrrollend Groningen is gratis toegankelijk, de foodtrucks en bar werken met muntjes. Nieuw bij Rrrollend is de Rrrollend Food-proeverij. Alle foodtrucks bieden naast hun standaardmenu ook mini-gerechten, waardoor bezoekers een eigen proeverij kunnen vormgeven. In het aanbod van de 24 foodtrucks wordt ook rekening gehouden met vegetariërs, veganisten en voedselallergieën. Bezoekers schaffen bij hun eerste drankje voor één muntje een glas aan, die bij elk volgend drankje vervangen wordt door een schoon glas.

CliniClowns

Aan het eind van de avond mag het Rrrollend-glas mee naar huis of gedoneerd worden aan CliniClowns. Sinds de start hiervan haalde Rrrollend op deze manier al ruim € 18.000,- op. Bezoekers van Rrrollend Groningen kunnen behalve van allerlei culinaire specialiteiten genieten van muzikale optredens van onder meer DJ Erik Lourenssen en TijsS on Sax. Verder is een uitgebreid entertainment-programma voor kinderen vastgesteld en zijn diverse spellen te spelen op het Rrrollend-terrein.

Openingstijden

Rrrollend Groningen op de Ossenmarkt is vrijdag 15 september van 16.00 tot 23.00 uur geopend, zaterdag 16 september van 12.00 tot 23.00 uur en zondag 17 september van 12.00 tot 21.00 uur.

Auteur

admin