Groninger première ‘The Edge of Seventeen’ in RKZbios

GRONINGEN

In de RKZbios in Groningen wordt zaterdag 16 en maandag 18 september de Amerikaanse film ‘The Edge of Seventeen’ vertoond. Deze film van Kelly Fremon Craig was nooit eerder in Groningen te zien.

De hoofdpersoon in deze film, Nadine (Hailee Steinfeld), is op school het eeuwige buitenbeentje. Ze kan het niet laten om overal een mening over te hebben. Voor haar is cheerleader worden geen optie, liever zoomt ze in op de zwakke plekken van haar medeleerlingen of vertelt ze haar geschiedenisleraar (Woody Harrelson) wat de reden is van zijn kaalheid en karige lerarensalaris. Gelukkig heeft Nadine één hartsvriendin: de lieve, trouwe Krista. Wanneer Krista wordt ingepalmd door Nadine's populaire broer Darian weet Nadine zich geen raad meer met de wereld. De film begint, beide keren, om 20.30 uur.

Auteur

admin