Lee ‘Scratch’ Perry & Mad Professor (alsnog) naar Simplon

GRONINGEN

Lee ‘Scratch’ Perry en Mad Professor geven maandag 18 september een concert in Simplon in Groningen.

Dit concert was aanvankelijk voor 21 juni vastgelegd. Het concert kon toen geen doorgang vinden vanwege ‘oponthoud in het reisschema’ van Lee Perry. De voor 21 juni gekochte kaarten blijven geldig. Wie 18 september niet kan, kan de tickets tot dinsdag 12 september retourneren. Dat kan via tickets@simplon.nl.

Lee ‘Scratch’ Perry

Lee ‘Scratch’ Perry is constant bezig geweest zichzelf te herontdekken. Hij was zanger, producer, ingenieur, muzikant, sjamaan en dokter. In 2003 won hij een Grammy Awardt (Best Reggae Album) met ‘Jamaican E.T.’. In 2004 werd hij door Rolling Stone verkozen tot één van de 100 beste artiesten aller tijden. Hij werkte samen met onder anderen George Clinton, Keith Richards, Moby en The Orb. Bovendien toert hij sinds 1983 af en aan met Mad Professor.
Aanvang: 20.30 uur. Doordat kaarten kunnen worden geretourneerd, komt ook weer een aantal beschikbaar voor de verkoop. Zie www.simplon.nl.

Auteur

admin