Venice met akoestisch kerstconcert naar Martinikerk

GRONINGEN

De Amerikaanse band Venice staat vrijdag 8 december met een akoestische kerstshow in de Martinikerk in Groningen. De Venice - X-Mas Tour 2017 dient ter promotie van het dit najaar te verschijnen kerstalbum ‘More Xmas With Venice’.

De setlijst van de ruim twee uur durende show in de Martinikerk bevat naast bekende en minder bekende kerstliedjes, ook een aantal vertrouwde Venice-songs en uiteraard werk van het nieuwe kerstalbum. De avond wordt afgesloten met een meet & greet met de band.

Venice

De band Venice bestaat uit twee sets broers, Michael en Mark Lennon, en Kipp en Pat Lennon. Ze zijn geboren en getogen in Venice Beach, Californië. De vier treden sinds de jaren tachtig samen op en hebben, beïnvloed door onder meer Crosby, Stills & Nash en The Eagles, een eigen folk-/ rock- / soul-sound ontwikkeld met als handelsmerk vierstemmige zangpartijen. Aanvang: 20.30 uur. Entree: 27,50 euro.

Auteur

admin