Groningen Verwelkomt start communities in Vinkhuizen

GRONINGEN

Groningen Verwelkomt start communities in het werkgebied van WIJ Vinkhuizen.

Een community bestaat vijf Groningers en vijf statushouders, oftewel ‘nieuwe Groningers’. Een community bepaalt zelf hoe vaak ze wil samenkomen; de organisatie raadt aan eens in de drie weken bij elkaar te komen in bijvoorbeeld een huiskamer of een buurtcentrum. Ook de activiteiten worden zelf gekozen. Deze kunnen variëren van het beklimmen van de Martinitoren tot samen eten, van een leeskring tot samen sporten, wandelen of samen wat drinken.

Startevent

Groningen Verwelkomt, dat bij het opzetten van communities wordt ondersteund door WIJ Groningen en Humanitas, heeft voor woensdag 20 september een startevent georganiseerd. Deze vindt vanaf 19.30 uur plaats in ‘t Vinkhuys.
Meer informatie/ aanmelden: contact@groningenverwelkomt.nl of per WhatsApp op 06-24994954.

Auteur

admin