Circus Bossle op grens Groningen/ Haren

GRONINGEN

Circus Bossle slaat zijn tenten deze week op aan de Rijksstraatweg, op de grens van Groningen en Haren.

Het Duitse circus presenteert vanaf zaterdag 16 september acht keer zijn nieuwe show. Met dierenacts, acrobatiek, clowns, jongleren en een spectaculair einde: Mister Vulcano speelt met vuur, eet vlammen en spuwtmetershoge vuurfonteinen. De voorstelling wordt gedeeltelijk begeleid door een eenmansorkest. Voor het andere deel is het moderne muziek die de acts ondersteunt. De voorstelling duurt steeds ruim anderhalf uur met een pauze van 15 minuten en is geschikt voor alle leeftijden. Kaarten (vanaf 10 euro) zijn verkrijgbaar aan de circuskassa.De circuskassa is iedere voorstellingsdag van 11.00 tot 12.00 uur geoepnd en vanaf één uur voor aanvang van iedere voorstelling.

Voorstellingen

De voorstellingen zijn zaterdag 16 september om 15.00 en 18.30 uur, zondag 17 september om 14.00 uur, woensdag 20 september om 15.00 en 18.30 uur, zaterdag 23 september om 15.00 en 18.30 uur en zondag 24 september om 14.00 uur.
Meer informatie: www.circus-bossle.nl.

Auteur

admin