Machinefabriek RAW: openbare repetitie ‘TETRIS Mon Amour’

GRONINGEN

Club Guy & Roni gooit de deuren vrijdag 15 september wagenwijd open voor publiek. Bezoekers zien hoe de nieuwe productie TETRIS Mon Amour tot stand komt.

Het computerspel Tetris veroverde in 1984 razendsnel de wereld. Choreografe Roni Haver was er zelf ook ooit aan verslingerd. Nu maakt ze een explosieve voorstelling waarin de dansers van Club Guy & Roni en de musici van Slagwerk Den Haag zich verliezen in het spel. In een race tegen de tijd en de oneindige stroom van dingen die op je af komen. Met nieuwe muziek van Thijs de Vlieger, bekend van het succesvolle elektronische trio NOISIA.

Metafoor voor het echte leven

TETRIS Mon Amour is een metafoor voor het echte leven. Wie zichzelf harder pusht kan zijn levensscore verbeteren. Hoe hard kun jij jezelf opjutten, terwijl je moet passen in een bestaande structuur? De enige manier om overeind te blijven is om op de hoogste snelheid je zelfbeheersing te bewaren. TETRIS Mon Amour gaat vrijdag 20 oktober in première in de Stadsschouwburg Groningen.

Machinefabiek RAW

Machinefabriek RAW is een culturele ontmoetingsplek in Groningen. Elke vrijdag vanaf 17.00 uur in de Machinefabriek, het theaterthuis van het Noord Nederlands Toneel en dansgezelschap Club Guy & Roni. De openbare repetitie voor TETRIS Mon Amour begint om 20.00 uur. Entree (openbare repetitie) 5 euro.

Auteur

admin