Amerikaanse singer-songwriter Tom Russell naar De Oosterpoort

GRONINGEN

De Amerikaanse singer-songwriter Thomas George 'Tom' Russel geeft woensdag 23 mei 2018 een concert vol Texas country in de Kleine Zaal van De Oosterpoort in Groningen.

Tom Russell debuteerde in 1984. 33 jaar later heeft hij 35 albums achter zijn naam. Het onlangs verschenen ‘Folk Hotel’ is zijn meest recente wapenfeit. Dit album wordt wereldwijd geprezen om zijn simpele schoonheid en vakkundigheid. Tom Russell werkte samen met onder anderen Johnny Cash, Doug Sahm, Nanci Griffith, K.D. Lang, Ramblin' Jack Elliott, Ian Tyson, Iris Dement en Joe Ely. Zijn in 2015 verschenen ‘The Rose of Roscrae’ wordt beschouwd als een van de belangrijkste Americana-albums aller tijden.
Aanvang: 20.30 uur. Entree: 17,50 euro.
https://youtu.be/himY3jb3Ipg

Auteur

admin