Concert Il Sogno Del Marinaio in Lola

GRONINGEN

Il Sogno Del Marinaio geeft donderdag 21 september een concert in Lola in Groningen.

Frontman en bassist van deze formatie is Mike Watt. Deze Bass Magazine's Lifetime Achievement Award-winnaar is voornamelijk bekend van zijn werk met Iggy Pop & The Stooges, Minutemen en fIREHOSE. Vorig jaar verscheen een live-album onder zijn eigen naam. Op dit album spelen onder anderen Dave Grohl, Eddie Vedder en Pat Smear mee.

Il Sogno Del Marinaio

Il Sogno Del Marinaio heeft twee albums en twee 7" vinyl-singles uitgebracht. De band toert ruim een maand door Europa en laat bijna geen dag onbenut om te kunnen spelen. De avond wordt geopend door het Groningse Alfonso y señor León.
De deuren van Lola gaan donderdag 21 september om 20.00 uur open. Entree: 7 euro.
https://youtu.be/Ijbv5yPwpc4

Auteur

admin