Grootkoor Groningen start nieuw kerstproject

GRONINGEN

Grootkoor Groningen trapt zaterdag 23 september met een repetitie in de Immanuelkerk in Groningen een nieuwe kerstproject af. Dit project wordt woensdag 20 december afgesloten met een kerstconcert in de Martinikerk.

Het door Etty van der Mei en Nan van Groeningen geleide Grootkoor Groningen heeft momenteel circa 150 leden. Voor het nieuwe kerstproject zijn meer leden echter welkom; mannen en vrouwen vanaf 18 jaar. Voor het kerstproject is gekozen voor een grote verscheidenheid aan muziek met ook nieuwe koorwerken. Alle deelnemers krijgen tijdens de eerste koorrepetitie een koorboek met daarin de bladmuziek en een studie-cd van de eigen koorpartij, zodat ze ook thuis kunnen studeren. Het koor wordt begeleid door de organisten en pianisten Rob van Dijk en Martin Zonnenberg. Voor het kerstproject is fluitiste Marjolein de Wit vastgelegd als soliste. De repetities vinden 23 en 30 september, 28 oktober, en 11 en 25 november plaats in de Immanuelkerk (10.00 - 13.00 uur).
Meer informatie: www.grootkoor.nl.

Auteur

admin