Inschrijving POPgroningen Talent Award 2018 geopend

GRONINGEN

De inschrijving voor de POPgroningen Talent Award is geopend. Gronings muzikaal talent kan zich tot en met zondag 22 oktober inschrijven.

Vanuit de inschrijvingen worden de acts geselecteerd die in februari 2018 meedoen aan de voorrondes, die door de hele provincie Groningen plaatsvinden. Hierop volgen in maart de halve finales in Simplon en (in april) de grande finale in Vera.

Winnaar

De winnaar van de POPgroningen Talent Award presenteert zich uiteindelijk op festivals als Eurosonic en Bevrijdingsfestival Groningen, en stroomt automatisch door naar de finale van de SENA Performers POPnl Award in De Melkweg. Daarnaast bestaat het prijzenpakket uit een coachingstraject en diverse andere optredens. Eerdere winnaars zijn Boyz in the Woods, The Movement, The Blind Roofers, Vikings in Tibet en Orange Skyline.
Aanmelden: www.popgroningen.nl/backstage.

Auteur

admin