Buurtlunch bij Albert Heijn Ebbingestraat

GRONINGEN

Sensoor en Albert Heijn Ebbingestraat hebben voor dinsdag 26 september een buurtlunch georganiseerd.

Buurtbewoners kunnen onder het genot van een door Albert Heijn geserveerde lunch met elkaar in gesprek gaan. Supermarktmanager Michelle Reilman: “Onze winkel is voor veel buurtbewoners een plek om elkaar te ontmoeten. Met de Buurtlunch nodigen we iedereen uit om op dinsdag 26 september van 12.00 tot 13.30 uur te genieten van een lekkere lunch geserveerd door mijn medewerkers. Op de tafels liggen placemats met prikkelende vragen die helpen om met elkaar in gesprek te gaan.”

Week tegen Eenzaamheid

Albert Heijn wil met de Buurtlunch jong en oud in de buurt met elkaar verbinden. Dit sluit aan bij de Week tegen Eenzaamheid, van 21 september tot 1 oktober.

Sensoor

Sensoor is een anonieme hulplijn die dag en nacht bereikbaar is voor een luisterend oor per telefoon, chat en mail. Met dank aan duizend vrijwilligers in heel het land worden jaarlijks 250.000 gesprekken gevoerd. Trainsters Janny en Brenda ‘’Een oprecht luisterend oor onmisbaar is om elkaar te leren kennen en te begrijpen. Het verlicht verdriet, verbetert relaties en kan zelfs eenzaamheid voorkomen.’’

Auteur

admin