Groningen deelnemer The World's Biggest Eye Contact Experiment

GRONINGEN

Groningen neemt zaterdag 23 september deel aan The World's Biggest Eye Contact Experiment.

Tijdens dit experiment, dat plaatsvindt aan het einde van de Vredesweek, zullen meer dan 30.000 mensen in meer dan 400 steden en 65 landen elkaar in de ogen kijken. Eén minuut oogcontact met een ander voor het beleven van menselijke verbinding met andere mensen. Uitgangspunt: als we ons verbonden voelen met een ander, voelen we ons vrediger, minder alleen en meer open om liefde toe te laten in ons leven. Een minuut oogcontact delen, stelt ons in staat dit te beleven zelfs zonder de noodzaak elkaars taal te spreken.
In Groningen gebeurt dit in en rond de muziekkoepel in het Noorderplantsoen; van 14.00 tot 17.00 uur.
https://youtu.be/QBUezYNi2IQ

Auteur

admin