Groninger première ‘Just Like Our Parents’ in RKZbios

GRONINGEN

In de RKZbios in Groningen wordt zowel zaterdag 23 als maandag 25 september de Braziliaanse film ‘Just Like Our Parents’ vertoond. Deze film van Laís Bodanzky was nooit eerder te zien in Groningen.

Hoofdpersoon in ‘Just Like Our Parents’ is Rosa (Maria Ribeiro). Zij is voortdurend bezig met de wensen van haar familie. Ze vergeet vaak om aan zichzelf te denken en mede daardoor staat haar carrière als toneelschrijver op een laag pitje. Als kind van idealistische ouders en moeder van twee jonge meiden zit ze gevangen tussen de verwachtingen van twee generaties. Ook haar man biedt weinig steun: hij is regelmatig weg voor werk en houdt zich nauwelijks bezig met de opvoeding van hun dochters. Wanneer Rosa’s moeder haar met een schokkende mededeling overvalt, besluit ze dat het tijd wordt om de regie over haar eigen leven te herpakken.
De film begint beide keren om 20.30 uur.

Auteur

admin