‘Uut de Hoogte’ terug na lange zomerstop

GRONINGEN

Het theaterfeuilleton ‘Uut de Hoogte’ is terug na een lange zomerstop. Van dinsdag 26 september tot en met zaterdag 7 oktober is in het Der Aa-Theater in Groningen aflevering 10, ‘Prijzen’, te zien.

De vorige aflevering eindigde met een driedubbele cliffhanger: Nel en Amanda, die allebei zwanger zijn maar waarvan de vaders (nog) niet bekend zijn, Daan die zijn havo-examen wel/ niet gehaald heeft en Pabbe (en zijn kist) die nog steeds zoek is.

Aflevering 10

In aflevering 10 worstelt Nel met een prenatale depressie én een ‘empty nest syndroom’. Daan wil op kamers maar heeft moeite om een betaalbare plek te vinden in Stad. Linda heeft een vloggers-block en Erwin P. Dijksterhuis is wel héél gelukkig in de liefde.

Uut de Hoogte

‘Uut de Hoogte’ is bedacht door regisseur Jack Nieborg en wordt geschreven door Frank den Hollander en Jan Veldman. Kaartjes voor de voorstellingen zijn verkrijgbaar op www.uutdehoogte.nl en via de VVV in Groningen. Wie de vorige afleveringen gemist heeft, hoeft zich geen zorgen te maken: de voorstellingen zijn ook prima los van elkaar te zien. Bovendien wordt na elke aflevering een terugblik op de website gezet. https://youtu.be/_u-Zi3arpOs

Auteur

admin