Benefietconcerten voor Bovenwindse Eilanden

GRONINGEN

United Artists Groningen heeft voor zaterdag 23 en zondag 24 september benefietconcerten georganiseerd voor de Bovenwindse Eilanden Sint-Maarten, Sint Eustatius en Saba.

Muzikanten, horecagelegenheden, organisaties én particulieren hebben de handen ineengeslagen om zoveel mogelijk bij te dragen aan de wederopbouw en de inzameling van hulpmiddelen, medische instrumenten en financiële support voor de getroffen gebieden binnen het Nederlands Koninkrijk. Groninger bands en muzikanten treden zaterdag 23 en zondag 24 september belangeloos op bij New Orléans Jazz Café, Huize Maas, Proeflokaal ’t Kantoor, Café de Boer, Plaza Danza, Lola, Literair Café De Graanrepubliek en All Round Groningen. Onder hen O.D.N.T, The New Orléans House Band, Ralph de Jong, Daves, Soultrain, Acoustic Touch, Vanderlinde en het event Dancing 4 Sint Maarten (Plaza Danza).

Auteur

admin