Mobility Service Airport Night Run: 2300 hardlopers op landingsbaan

EELDE

De eerste editie van de Mobility Service Airport Night Run in Eelde was goed voor meer dan 2300 deelnemers.

Zij hebben op bijzondere wijze Groningen Airport Eelde en het nabijgelegen terrein ontdekt. Het nachtelijke parcours voerde over de landingsbaan van de luchthaven en door de bossen van Vosbergen. De lopers werden onderweg bovendien getrakteerd op entertainment en lichteffecten. De finish was bij de terminal waar bezoekers doorgaans vertrekken of aankomen. Na afloop was een heuse afterparty met een groot podium waar een djen band elkaar afwisselden. Elske Dijkstra, namens Golazo Noord Nederland verantwoordelijk voor de organisatie: “Meer dan 2300 lopers, wat een opkomst en dat voor een eerste editie. We zijn altijd opzoek naar nieuwe concepten om de loper steeds weer te verrassen. Dit evenement past daar precies in. Al die vrolijke gezichten, daar doen we het voor.”

Auteur

Marc Jansen