Modeshow in Zwanestraat

GRONINGEN

Ondernemers uit de Zwanestraat en Kromme Elleboog in Groningen, winnaars van de Leukste winkelstraat van Nederland 2016-verkiezing, houden zaterdag 23 september een modeshow. Dit in het kader van 050&Mode.

Ter hoogte van juicebar The Smooth Brothers in de Zwanestraat wordt een catwalk opgebouwd. Op deze catwalk presenteren modellen de nieuwste trends, kleuren en stijlen voor het winterseizoen. “Het wordt een fantastische dag waar maar liefst veertien modezaken de nieuwste collectie laten zien, van winterjas tot accessoires. Lingerie en nachtmode ontbreken niet tijdens deze shows”, zegt Marjon Vondeling namens de organisatie. “Er zijn vier shows; om 13.00, 14.30, 16.00 en 17.30 uur.”

Van alles te doen

Los van de modeshows is ook in de deelnemende winkels van alles te doen. in petto mode verwelkomt bijvoorbeeld een visagist en houdt een wijnproeverij. Bij Newlands staat een meet & greet met Jan Boelo geprogrammeerd. Bezoekers kunnen iets laten borduren bij Roezen, dat bovendien hapjes en drankjes serveert. Myrna Goossen komt naar Catwalk om haar kledinglijn te promoten.

Deelnemende bedrijven

De deelnemende bedrijven zijn: Newlands, Kosadome, Catwalk, Oui, in petto-mode, Musjes, Gents, Diezijner, Roezen, Scholma Lingerie, Envogue, Part of Art/Arti shock, Palazzo en Pluimage. De winkels in de Zwanestraat zijn tot 22.00 uur geopend.

Auteur

admin