Kadepop #6 op Suikerunieterrein

GRONINGEN

Het voormalige Suikerunieterrein in Groningen vormt zaterdag 23 september voor de tweede keer het decor voor Kadepop.

Dit ‘toetje van de festivalzomer van Groningen’ beleeft zijn zesde editie. Met behalve bands uit Nederland ook artiesten van buiten de landsgrenzen.

Line-up

Zo komen het upbeat, fun lovin’ collectief Bare Jams uit Engeland en The Beautiful Girls uit Australië naar Groningen. En ook onze zuiderburen zijn vertegenwoordigd: Goose en Intergalactic Lovers staan op Kadepop. Van eigen bodem maken onder meer Kraantje Pappie, Navarone en Jeangu Macrooy hun opwachting op Kadepop #6; de volledige line-up is te vinden op www.kadepop.nl.

Foodvillage en Kinderkade

Verder wordt een foodvillage ingericht en kunnen bezoekers een tijdelijk tattoo laten zetten of een bezoekje brengen aan de barbier. Kinderen kunnen op de ‘Kinderkade’ helpen een Kinderkade-dorp te bouwen.
Tickets zijn verkrijgbaar op www.kadepop.nl.

Auteur

admin