Studieavond met Christenen voor Israël-president Willem J.J. Glashouwer

GRONINGEN

Dominee Willem J.J. Glashouwer is dinsdag 26 september te gast in een studieavond in de Immanuelkerk in Groningen. De president van Christenen voor Israël Internationaal houdt een voordracht, getiteld: ‘De geschiedenis herhaalt zich .. totdat!’.

Willem J.J. Glashouwer was voorheen werkzaam voor de EO. Bekende programmaseries uit die tijd waren: 'Het Ontstaan van de Bijbel' en 'Het Ontstaan van Israël'. Hij is tevens medeoprichter van de Evangelische Hogeschool en de Christelijke School voor Journalistiek. Glashouwer was vervolgens tien jaar voorzitter van Christenen voor Israël. Nu is hij president van Christians for Israel International. Hij is auteur van veelgelezen boeken als: 'Waarom Israël?', 'Waarom Jeruzalem?' en 'Waarom Eindtijd?’. De bijeenkomst begint om 19.45 uur. Entree: gratis.

Auteur

admin