Lezing over erfrecht bij opening studiejaar Senioren Academie

GRONINGEN

Prof. Wilbert Kolkman opent vrijdag 22 september het studiejaar van de Senioren Academie in Groningen. Hij doet dat met de lezing ‘Erfrecht, iedereen krijgt ermee te maken’. Plaats van handeling is de doopsgezinde kerk in Groningen.

Wilbert Kolkman is hoogleraar Algemene Rechtswetenschap en Familievermogensrecht aan de Rijksuniversiteit Groningen. In zijn lezing gaat hij in op lastige kwesties met betrekking tot het erfrecht. Hoe zit het nu precies met de legitieme portie voor de kinderen en het verzorgingsvruchtgebruik van de echtgenoot?

Senioren Academie

De Senioren Academie is een instelling voor Hoger Onderwijs voor Ouderen (HOVO). De Senioren Academie heeft een uitgebreid cursusaanbod op het gebied van filosofie, psychologie, kunstgeschiedenis, ecologie en astronomie.
De lezing is al volgeboekt. Meer informatie: www.hovoseniorenacademie.nl.

Auteur

admin