Femke Bruinsma-bridgedrive voor Metakids

GRONINGEN

Het Denksportcentrum Groningen is zaterdag 21 oktober toneel van de Femke Bruinsma-bridgedrive. De opbrengst van deze drive komt ten goede van Stichting Metakids.

De sponsorbridgedrive, die voor de tweede keer plaatsvindt, is vernoemd naar Femke Bruinsma. De in Zuidhorn opgegroeide Femke was een gepassioneerd jeugdbridger. Zij werd in oktober 2007 ziek en overleed op 11 december 2007 op 20-jarige leeftijd aan een stofwisselingsziekte: het syndroom van Alpers.

Metakids

Stichting Metakids zamelt geld in voor onderzoek om zoveel mogelijk metabole ziekten - bij kinderen die met een metabole ziekte worden geboren gaat er iets mis met de chemische processen van hun lichaam - zo vroeg mogelijk te kunnen diagnosticeren om ze vervolgens te kunnen behandelen. Daarnaast wilzo snel mogelijk meer bekendheid in Nederland voor de ernst van het probleem en de feiten over de slopende metabole ziekten.

Deelnemen

De Femke Bruinsma-bridgedrive duurt van 11.00 tot 17.00 uur. Deelname kost € 35. Het volledige inschrijfgeld gaat naar Metakids. Omdat er een afzonderlijke recreatieve lijn is, kunnen bridgers van elk niveau deelnemen. Aanmelding door storting van € 35 (meer mag ook) op rekening INGB 000 1688 963 t.n.v. K.Bruinsma, onder vermelding van speelsterkte, spelersnamen, mailadres en telefoonnummer.
Meer informatie: www.femkebruinsma.nl www.metakids.nl

Auteur

admin