4Mijl4You: al meer dan duizend inschrijvingen

GRONINGEN

De zevende Menzis 4Mijl4You powered by GasTerra heeft al meer dan duizend inschrijvingen.

Deelnemers starten zaterdagavond 7 oktober vanaf 20.15 uur in drie snelheidsgroepen vanuit Haren. Zij leggen onder het motto ‘Doe de 4 Mijl anders’ een parcours van 6,437 kilometer af, gelijk aan dat van de 4 Mijl de dag erna. Eindpunt is de Vismarkt in Groningen. Fietsend, wandelend, steppend, in de rolstoel, met de kinderwagen of op skeelers.; iedereen kan op zijn eigen manier meedoen. Daarbij wordt de snelheid gelimiteerd op maximaal 15 kilometer per uur. De Menzis 4Mijl4You powered by GasTerra is geen wedstrijd, maar een laagdrempelig en gezellig evenement met veel entertainment. Uitgangspunt is nog meer mensen in beweging te brengen en te laten genieten van de sfeer en entourage rondom de Menzis 4 Mijl van Groningen.

Niet wachten met inschrijven

Vorig jaar was de Menzis 4Mijl4You powered by GasTerra uitverkocht. Om zeker te zijn van deelname aan deze editie wordt aangeraden om niet lang meer te wachten met inschrijven. Dat kan via www.4mijl4you.nl. Deelnemers kunnen kiezen uit drie startgroepen, namelijk 3, 6 en 15 kilometer per uur.

Kids United

Het aan de Menzis 4Mijl4You powered by GasTerra goede doel is dit jaar, net als bij de ‘echte’ 4 Mijl, Kids United. Deze stichting zet zich in om voetbaltrainingen en -activiteiten voor kinderen en jongeren met een lichamelijke en/ of verstandelijke beperking mogelijk te maken. Uitgangspunt hierbij is dat geen contributie geheven wordt. De stichting vindt dat geld geen belemmering mag zijn om te sporten. Met de opbrengst van de Menzis 4Mijl4You powered by GasTerra wil de stichting een eigen mini-stadion realiseren.

Auteur

admin