Resto VanHarte Groningen presenteert Avond van de Nostalgie

GRONINGEN

Sociaal buurtrestaurant Resto VanHarte Groningen heeft voor dinsdag 3 oktober De Avond van de Nostalgie georganiseerd. Dit als onderdeel van het project ‘Geef je Buurt een Boost’.

Plaats van handeling is Bie de Buuf aan de Paradijsvogelstraat. Op het menu staat schnitzel uit de goede oude tijd. Verder worden samen smartlappen gezongen.

Geef je Buurt een Boost

‘Geef je Buurt een Boost’ bestaat uit een serie activiteiten die Resto VanHarte in anderhalf jaar tijd uitrolt in achttien steden in Nederland. De activiteiten variëren van barbecues tot talentenjachten en kookwedstrijden. Het doel is meer buurtbewoners bij elkaar te betrekken en te activeren, en dus de buurt een boost te geven. Inloop vanaf 17.30 uur. Het diner begint om 18.00 uur. Meer informatie/ reserveren: www.restovanharte.nl of 0900 - 900 3030 (10 cent per minuut).

Auteur

admin