De Waterlooshow on Tour in Huize Maas

GRONINGEN

In Huize Maas in Groningen woensdag 25 oktober de vierde editie gehouden van De Waterlooshow on Tour. Met zeventig artiesten die het Nederlandse lied vertolken.

De kaartverkoop voor dit door Harry en Milano Waterloo georganiseerde muziekfestijn start zaterdag 30 september bij De Belg Waterloo op de Grote Markt. De tickets kosten 1 euro. Stadjerspashouders mogen gratis naar binnen én krijgen een gratis consumptie. “Wij willen niet dat mensen met een klein budget de Waterloos on Tour missen doordat het budget het niet toelaat”, verklaren de broers dit lage tarief..

Opening met Harry Slinger en ex-burgemeester en -wethouder

Harry Slinger tekent samen met ex-burgemeester Ruud Vreeman en ex-wethouder Dig Ishta voor de opening van Waterloos on Tour. Dat gebeurt om 16.00 uur. Vervolgens betreden zeventig Nederlandstalige artiesten het podium in Huize Maas. Onder hen Bouke, Colinda, Dikdakkers, Harry Slinger, Imca Marina, John de Bever, Jeffrey Heesen, Jaman, Lucas & Gea en Kris Jager.
Het volksfeest - met gratis haring voor alle bezoekers - duurt tot 00.00 uur.

Auteur

admin