Discussietheater over werk voor doven en slechthorenden

GRONINGEN

Werkpad heeft voor woensdag 4 oktober een discussietheaterbijeenkomst over werk voor doven en slechthorenden georganiseerd. Plaats van handeling is het Clubhuis voor Doven in Groningen.

In deze bijeenkomst wordt gediscussieerd over de vraag hoe gebruik te maken van de aantrekkende economie en een baan te vinden als je doof of slechthorend bent.

Improvisatietheater

Marijn Vissers van Improbattle gaat middels improvisatietheater aan de slag met vragen van de deelnemers. Waar loop je tegenaan bij het zoeken van een baan? Wat lukt niet? Wat kom je tegen tijdens je zoektocht? Wie helpt jou? Mary van Dijk is cliëntbegeleider bij Werkpad én ervaringsdeskundige. Zij deelt ervaringen en tips over het zoeken naar een passende baan.

Werkpad

Organisator Werkpad, ontstaan uit een samenwerking tussen Bartiméus en Kental, begeleidt mensen met een zintuiglijke en/ of communicatieve beperking in hun zoektocht naar een leuke en uitdagende baan en geeft hen ondersteuning op het werk.

Aanmelden

De bijeenkomst duurt van 19.30 tot 20.30 uur. Aanmelden: CL.deJager@werkpad.nl (onder vermelding van: aanmelding Discussietheater Groningen).

Auteur

admin