Manifestatie expOOST in oostelijk deel binnenstad

GRONINGEN

Het oostelijke deel van de Groninger binnenstad vormt zaterdag 30 september het decor voor expOOST: een manifestatie van professioneel werkende presentatieplekken voor beeldende kunst.

expOOST laat de oostkant van de binnenstad zien als een aaneenschakeling van initiatieven op artistiek gebied. expOOST is een kunstroute voor groot en breed publiek en is tevens de opmaat naar een jaarlijks terugkerend event dat zich nog verder kan ontwikkelen.

Deelnemers

De eerste editie van expOOST duurt van 12.00 tot 18.00 uur. Deelnemers zijn: VRIJDAG (locatie Walstraat 34), Stichting Pictura, GRID, VOF Kunstwerk, Momadesign, Atelier-Bas-is, galleria Unexpected, galerie with tsjalling:, SIGN en Wout Wessemius. Om 18.00 uur start een afterparty met muziek, drankjes en hapjes in pand Voormalig Klein Poortje 1-3 .

Auteur

admin