Popronde Groningen: veertig acts op 25 locaties

GRONINGEN

De Popronde, het grootste rondreizende festival van Nederland, doet donderdag 5 oktober Groningen aan.

De Popronde is hét reizende muziekfestival van Nederland. Gedurende tien weken reizen 141 bands en acts – de nieuwe generatie popmuzikanten - langs 41 steden door het hele land. Elke donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag vindt in vier verschillende steden een Popronde plaats, met elk een unieke programmering. In iedere stad is het centrum het festivalterrein en vormen de vele deelnemende locaties de etalage voor de nieuwe generatie popmuzikanten. Alle concerten zijn gratis toegankelijk.

Popronde Groningen

Tijdens Popronde Groningen presenteren in totaal veertig acts zich op 25 locaties aan het publiek. Dit zijn ALASKA POLLOCK, Banner., Bjarke Ramsing, Black Acid, Blue Marble, Bring on the Bloodshed, BUNGALOW, CIEL, Dakota, Dawn Brothers, DOOXS, EUT, Fata Boom, Figgie, Francis Moon, FUZ, GUS, Hibakusha, Jagd, KAUW, KIEFF, Lil MG, Lisa Nora, Makkie, Mantra, Mexican Surf, Okke Punt, PROSPECT, Quibus, Sean Gascoigne, SoulTrash, Super Ego, Sured, The Hazzah, The Howlin’, The Visual, Tom Tukker, Tony Clifton, Tusky en Yasmine. Naast cafés en podia fungeren ook de Universiteitsbibliotheek, Kinki Kappers, Brouwerij Martinus, restaurants Wadapartja en Block & Barrels, The Student Hotel en kledingzaak Men at Work als podiumplekken. Het programma begint om 12.30 uur met Bjarke Ramsing en Banner in de Universiteitsbibliotheek. Om 00.30 uur barst in Vera de afterparty los.
Meer informatie: www.popronde.nl.

Auteur

admin