Skills &Knowledge Session #5 in teken auteursrechten

GRONINGEN

POPgroningen heeft voor woensdag 11 oktober een nieuwe, de vijfde, Skills & Knowledge Session georganiseerd.

In deze zesdelige workshopserie Skills & Knowledge Sessions vertellen professionals uit de muziekindustrie hoe serieus aan de weg te timmeren met muziek. De sessies zijn gratis toegankelijk voor alle jonge popmuzikanten uit stad en provincie Groningen met een bestaande podium-act.

Sessie vijf

In sessie vijf wordt ingegaan op de vraag: hoe zit het met Buma/Stemra, Sena en Norma? Het panel staat onder leiding van Bastiaan Nijbroek, manager van onder meer Orange Skyline en Town of Saints. De overige panelleden zijn Frank Janssen van Buma/ Stemra en Erik de Roo van Noisia. De sessie begint om 20.00 uur op een ander bekend te maken locatie. Belangstellenden kunnen zich tot 4 oktober aanmelden via merelpopgr@gmail.com.

Auteur

admin