Speeltuinenfietstocht in Week van de Opvoeding

GRONINGEN

Carina Havenga de Poel van Xplore Grunn heeft in samenwerking met WIJ Selwerd een serie speeltuinenfietstochten georganiseerd. Deze reeks start in de Week van van de Opvoeding.

De fietstochten zijn bedoeld voor ouders met kinderen in de leeftijd van 2 tot 4 jaar. Zij gaan samen op ‘speeltuinenjacht’ en leren daardoor hun eigen wijk en de omliggende wijken beter kennen. En is het kind uitgespeeld, wordt de route vervolgd: richting een volgende speeltuin.

Aanmelden

De eerste speeltuinenfietstocht is maandag 2 oktober van 09.30 tot 11.30 uur. Startpunt is WIJ Selwerd in de Vensterschool in de wijk Selwerd. Deelname kost 2,50 euro per gezin (inclusief fruitpicknick). Aanmelden: xploregrunn@gmail.com. Volgende speeltuinenfietstochten staan gepland op woensdag 25 oktober, maandag 6 november en maandag 11 december.

Auteur

admin